1 – روی سطح کیک را با وردنه کمی صاف کنید.
2- به وسیله قلم مو مارمالادی که کمی با آجوش رقیق شده روی سطح کیک مرطوب کنید.
3- خمیر مارزیپان به ضخامت 5 ملیمتر پهن کنید.
4- کیک روی خمیر برمیگردانیم و به فاصله یک سانتمتر از اطراف کیک خمیر مارزیپان را برش میزنید.
5- به وسیله پالت کوچک مارزیپان اطراف کیک به داخل فشار دهید تا گوشه وزاویه کیک یک نواخت شود.
6 – کیک را برگردانید وروی کیک بورد قرار دهید.
7 – به وسیله خط کش یا نخ طول وارتفاع کیک را اندازه کنید واز خمیر مارزیپان برش بزنید.
8 – برش مارزیپان را به کناره کیک بچسبانید.
9 – به وسیله پالت گوشه های کیک را یک سان کنید.
No comments:
Post a Comment