18 - خمیر آیسنگ فوندانت Fondant Icing

آیسنگ فوندانت یا خمیر فندانت Fondant Icing

آیسنگ همان شکر است در ایران به پودر قند معرف است و فوندانت به معنی شیرینی که در دهان آب می شود.این خمیر برای پوشش روی کیک استفاده می شود و می توان آن را با استفاده از رنگهای خوراکی بصورت رنگی استفاده کرد

مواد لازم برای تهیه 875 گرم خمیرفوندانت

روغن سفید نباتی جامد 60 گرم
آبلیمو 30 میلی لیتر
آب 30 میلی لیتر
پودر شکر آیسنگ شوگر الک شده 750 گرم

طرز تهیه
روغن جامد و آبلیمو وآب را در قابلمه کوچک روی حرارت کم قراردهید گاه گاه هم بزنید تا روغن آب شود


250 گرم از آیسنگ شوگر را به آن اضافه کنید وهم بزنید

قابلمه روی حرارت کم باشد تا مخلوط بجوش آید از روی حرارت بردارید

کم کم آیسنگ شوگر را به آن اضافه کنید بعداز هر بار اضافه کردن آیسنگ شوگر خمیرا خوب بهم بزنیدروی سطح میز پودر آیسنگ بپاشید وخمیر روی آن ماساژ دهید تا خمیر لطیف نرم وابریشمی وبه دست نچسبد اگرلازم شد پودر آیسنگ شوگر بیشتری استفاده کنیدسریع از خمیر برای پوشش کیک استفاده کنید در غیر این صورت در سلفون شفاف پیچیده و در جای خشک وخنک نگهداری کنید

3 comments:

Maryam.HNF said...

سلام،از اینکه اسم کرم رو برام فرستادید و از راهنمایی تون متشکرم.
وبلاگ خوبی دارید. به لینک هام اضافه کردم.

herfeiha said...

salam,weblog alli darid,aya manzooretoon az poodre shekar aicing sugar hamoon poodre ghand hast?mamnoon misham pasokham ro bedin

Chef Mohammad said...

سلام ببخشید دیر جواب دادم
اسم این خمیر در انگلیسی
sugarpaste
به این سایت مراجعه کنید و خمیر اماده ان را ببینید اگر شما در کشورهای اروپا واسترالیا هستید می توانید به راحتی از سوپر مارکت بخریداین چند سایت برای دیدن آن گذاشتم http://www.craftcompany.co.uk/acatalog/Sugarpaste_For_covering_Cakes.html
این نمونه هست بسته های ومارک